Presentationer från Vatten Avlopp Kretslopp 2017

VAK-konferens-2017-268x300Först och främst ett stort tack till alla som deltog på den nationella konferensen Vatten Avlopp Kretslopp i Norrköping 16-18 mars! Årets tema var Hållbar VA-teknik för stad och land. Du som var på plats hittar nu föreläsarnas presentationer från dagvattenseminariet på Vatten Avlopp Kretslopps hemsida:

De 612 deltagarna på konferensen kom från 140 kommuner och bolag, 88 företag och branschorganisationer, 4 högskolor och 10 statliga myndigheter. I utställningen fanns 124 utställare från 47 företag. Några av dem fastnade på bild. Var du en av dem? Här hittar du konferensens bilder.

Vi vill även uppmana deltagare att besvara utvärderingen för att vi ska kunna göra nästa år ännu bättre!

plenum-450-px-webb

Bild från plenun under den nationella konferensen Vatten Avlopp Kretslopp 2017.

Av Hannes Öckerman 24 mars 2017

Kommentera

Obligatoriska fält är markerade *.