I behov av tips och råd vid planering och anläggning av växtbäddar och träd i stadsmiljö?

Vaxtbaddar_StockholmsStad_2017_framsidaVill du veta mer om hur växtbäddar och trädplanteringar ska utformas för att på bästa sätt omhänderta dagvatten samtidigt som att träden mår bra?

Då är kanske handboken om växtbäddar i Stockholms stad något för dig. Handboken syftar till att vara ett stöd vid planering, projektering och anläggning av nya växtbäddar i Stockholms stad samt att ge tips och råd vid åtgärder nära befintliga träd. 

Handboken ger en bra introduktion till olika begrepp och tekniker som rör trädplantering i stadsmiljö och växtbäddar. Även om innehållet främst riktar sig till dem som arbetar med dessa anläggningar inom Stockholmsområdet finns det mycket information att hämta även för de som är verksamma utanför Stockholm och vill veta mer.

Du läsa mer och ladda ner handboken här (endast för medlemmar).

 

Av Vilhelm Feltelius 20 november 2017

Kommentera

Obligatoriska fält är markerade *.