Dagvattenguiden flyttar in till VA-guiden!

Så var det äntligen dags. Dagvattenguiden flyttar till sitt nya hem på VA-guiden och får där fint sällskap av va-planeringsguiden och redan inflyttade avloppsguiden. Allt som du idag hittar på dagvattenguiden.se har flyttats över till vaguiden.se

Vår förhoppning med den nya hemsidan är att det ska bli enklare för dig som medlem att lättare komma vidare i dina frågeställningar och hitta den information du söker. Detta gäller i synnerhet om du är medlem i mer än en guide.

I väntan på en specifik introduktion till sidorna för dagvatten får du gärna ta en titt på introduktionsfilmen för Små avlopp eftersom de båda sidorna är uppbyggda på samma sätt. Besök också gärna hemsidan på egen hand och utforska de olika funktionerna. Vi vill också uppmärksamma dig på att den gamla hemsidan så småningom kommer att stängas ner.

Om du inte redan fått dina nya inloggningsuppgifter kommer dessa snart att dimpa ner i en mail-inkorg nära dig!

Har du några frågor om den nya hemsidan? Kontakta mig!

Dagvattenguiden.se flyttar in på VA-guiden.se

Dagvattenguiden.se flyttar in på VA-guiden.se

 

Av Vilhelm Feltelius 28 februari 2018

Kommentera

Obligatoriska fält är markerade *.